Nyheder

Uge 20

Denne uges ”Ud i det blå” tur gik til havnen i Virksund, hvor der blev kigget på skibe og både. Frokosten blev indtaget ude i det fri.

I næste skal vi have ordnet gulve i vores garderobe og fællesområde. Vi begyndte derfor torsdag at fjerne garderobeskabe m.m. Dette arbejde forsatte fredag, hvor vi skulle have flyttet det sidste – vaskemaskine, blomster, klaver osv. Det betyder samtidigt at vi ikke kan opholde os på Hatten i næste uge. Vi har heldigvis fået lov at låne Spejderhuset, lige ved siden af Hatten.

Vi havde også et hold afsted til Børnehaven, som kunne få slået græsset derhenne.

God Weekend :) 

Uge 18

Denne uges ”Ud i det blå” tur gik hjem til Margit. Hendes får har nemlig fået nogle søde små lam, både hvide og sorte. Frokosten blev indtaget i dejligt solskin i haven. Bagefter blev det til afslapning under nogle store vindmøller.

Vi er også startet op med denne sæsons græsslåning til stor glæde for vores bruger som, med stor lyst hjælper. I år har vi startet et mindre samarbejde op med Naturbørnehaven Solstrålen, hvor vi skal slå deres græs også.

Vi har også fået bygget et hegn omkring vores skraldespande, som nu står godt i læ.

Go’ weekend :) 

uge 17

Ugens højdepunkt var tirsdag hvor vi havde bestemt, at vi ville samle affald ved vejene omkring os. Alle var parate til at komme afsted, nogen på gåben og andre på havetraktor med vogn. De fik en lille madpakke med godter med på turen og så gik det afsted. De længste par ture tog næsten 3 timer, så det var nogle sultne folk der kom hjem igen. Herhjemme stod Lene klar med lækre hotdogs med det hele og der blev taget godt fra. Om eftermiddagen slappede vi lidt mere af.

I går var der travlhed i butikken. Vi har fået endnu en butik der gerne vil sponsorere varer til det gode formål, så der var virkelig mange varer.

Fredag er der nogen stykker til svømning og flok herhjemme. Der er pedel arbejde udenfor hvor de er ved at lave stakit til affaldsspandende og herinde bliver der malet billeder og skrevet ugenyt og lavet frokost og hørt musik.

 

uge 16

Startede op igen efter en laang påskeferie i tirsdags. Dejligt at se alle igen.

Vi havde egentlig ikke regnet med at skulle åbne butik "spisekammer" tirsdag, men Brugsen havde samlet en masse varer til os, så dem hentede vi og fik solgt lidt af.

Vejret er jo stadig helt fantastisk, så der er gang i et udeprojekt med at lave noget rækvæ, til at holde skraldespandende på plads. Det varer heller ikke længe inden vi skal igang med at slå græs og andet havearbejde. 

Der har været nogen til ridning både onsdag og torsdag. Torsdag blev der lavet burgere over bål ude på terassen.

Fredag er der en flok til svømning.

God weekend

Nyhedsoversigt

20. maj 2022
6. maj 2022
29. april 2022
22. april 2022
1. april 2022
25. marts 2022
18. marts 2022
11. marts 2022
25. februar 2022
18. februar 2022
11. februar 2022
4. februar 2022
28. januar 2022
21. januar 2022
14. januar 2022