Nyheder

uge 3

To fødselsdage er blevet fejret i denne uge, så både mandag og torsdag blev flaget hejst og fik lækker pålægskagemand. Det er hygeligt med lidt fest i disse dage. De fleste har nydt nogle dage med sne og frost selvom det ikke blev til en kælketur denne gang. Onsdag og torsdag blev sneen afløst af et par meget våde morgener, så vi valgte indendørs motion. Vi lavede storskærm med en you tupe video på, som viste noget stole gymnsastik. Det virkede rigtig godt og mange fik rørt både arme og ben. I dag fredag er der en lille gruppe på tur i Alstrup hvor de laver bål og spiser pølsehorn som de bagte i går. Vi andre er på værksteetd, skiver ugebrev, spiller kaste gris spil og tilbereder frokost. Go weekend.

Nye foto's

Hej. Så er der kommet et par enkeltebilleder af vores fredagstur til Shelters pladsen i Skringstrup. Vi var 7 på tur. Vi lavede bål, og frokosten bestod af pandekager, først med en pølse i . Dernæst en med syltetøj. Uhmmmmm. Ikk så ringe endda. Hyg dig. Venlig hilsen Poul

uge 2

Så kom der sne og vinter og dermed også lidt solkinsdage. Vi er stadig ude på morgentur, men de tohjulede er skiftet ud med gåben og en mindre tur. Der er blevet lavet en lille snemand og kastet lidt sne, men desværre ikke kælkevejr. Vi har været igang med de sædvanlige aktiviteter. Godt de fleste er glad for at være på værkstedet og samle legesager. I dag er der en lille flok afted på udetur. De er kørt til Skringstrup hvor de vil tænde bål og bage pandekager og drikke varm kakao. Spændende om den varme kakao er nok til at de kan holde varmen. God weekend ønskes herfra.

uge 1

GODT NYTÅR TIL ALLE. Så er vi startet op igen efter en go juleferie hvor jeg tror alle har fået hvilet godt ud, da det har været begrænset hvormange vilde ting vi har kunnet foretage os. Vi har til gode at fejre 50 års fødselsdag, men vi ønsker den søde fødselar på Hjertebo tillykke med fødselsdagen. Det var rart at komme igang med de forskellige aktiviteter igen. Der er især blevet arbejdet godt på værkstedet med Dantoy, men også i krea er der tænkt nye tanker som der snart skal gang. Det er selvfølgelig stadig begræset hvad vi kan ud af huset så godt vi har mange muligheder her. Fredag hvor der normalt er svømning på programmet, prøver vi i december at arrangere noget andet. Det kunne være en køretur, en spilledag eller fredagsbio. Det vil vi fortsætte med,så der sker lidt nyt.

Nyhedsoversigt

22. januar 2021
17. januar 2021
15. januar 2021
8. januar 2021
11. december 2020
4. december 2020
4. december 2020
27. november 2020
20. november 2020
5. november 2020
Log på

Login til pårørende

Brugernavn *
Password *
Husk mit login
HATTEN - Hvamvej 101 - 9620 Aalestrup - mail: info@hattenhvam.dk