Nyheder

Hattemøde 09.04

HATTEMØDE den 9. april 1. Skraldedag 2. Byt spiseplads for personale 3. Fys 4. evt. 1. Skraldedag Samle skrald ind fredag den 16. april. Bliver delt ind i forskellige hold og der bliver serveret lidt undervejr. Når vi kommer hjem er der hotdogs til alle. 2. Bytte pladser for personale Margit rykker i musik Poul bliver der. Lene flytter i store sal sammen med Nikolaj og Emma. 3. Fys Dan kommer ikke torsdag i næste uge. I stedet for kommer Anders, men ugen efter er det som det plejer. 4. Evt. Mathilde vil forklare Margit det hun vil sige. Ole spørger til fredagsturene. Hvornår skal vi på dem igen. Svaret er at vi regner med at komme afsted igen om ca 14 dage. AM inviterer til fødselsdag. Hun giver rundstykker. Der er ikke nye forslag til mad.

uge 14

Tirsdag mødte, næsten alle ind igen efter påskeferie. Vi startede dagen stille og roligt. Vi flyttede de borde der stod i fys, ind i musikrummet. Vi har også været i gang med at renoverer oppe i glasburet, så der er klar til elektriker på mandag. Onsdag, var der gang i værkstedet med at pakke legetøj til Dantoy, nogle var til ridning, ellers var vi her hjemme, og holdte spillebule om eftermiddagen. Torsdag, var der både igang i værkstedet, renoverer oppe i glasburet. Samt ridning, og en stille, rolig eftermiddag på Hatten. Fredag, har der været i gang, i værkstedet, krea, samt grave et fignetræ ud i haven. God Weekend

uge 12

Hej allesammen De første par dage i ugen er gået med forberedelser til vores påskefest. Der skulle hænges kulørte lamper, flag og pynt op. Der skulle styr på musik og lyd og lægges planer for bordplan. Der blev lavet bordkort og kanin rollinger til bordene. Endelig blev det onsdag eftermiddag kl 16.00, hvor der mødte en flok festglade folk op. Vi startede med en velkomst drink og derefter skulle alle ud og finde påskeæg. Æggene lå gemt i hele huset, men de var rigtig gode til at finde dem. Derefter var der stafetløb hvor man skulle løbe med et æg på en ske. Alle havde glædet sig til middagen som bestod af en lækker lammekølle, kalkun og tilbehør som var kartofler og rodfrugter i ovn, butterdej med champion og spinat, salat og tzaziki. Det smagte godt. Så skulle vi høre musik og danse. Der blev spillet Rasmus Seebach, Birthe Kjær og Kandis og lidt Vollbeat. Kl 19.00 var alle godt trætte og vi festen sluttede. I dag er vi alle hjemme på Hatten til en stille og rolig afslutning inden ferien. Rengøringsholdet var heldige at finde et par glemte chokoladepåskeæg i hjørnerne. Vi fik et rundstykke til formiddagsmad og sidder nu på værkstederne indtil vi om lidt skal have smurte madder. Vi holder påskeferie til den 6. april. Rigtig god påske til jer alle.

uge 11

Mandag startede ud med at fejre Nikolajs fødselsdag. Han kom med en kæmpestor hindbærsnitte som vi smagte på og vi sang og han fik en lille gave. Onsdag havde vi hattemøde. Et af punkterne var omkring en påskefest som vi vil holde onsdag i næste uge. Spændende hvad festudvalget har fundet på. Vi diskuterede også vores nye siddepladser og blev enige om at fortsætte en tid endnu. Onsdag blev de færdige med ordren på værkstedet og først i dag fredag er der kommet nye ting fra Dantoy til at pakke. Der har været gang i pudesyning og der er flere der er blevet færdige med de flotteste kreationer. Der var en stor flok med til vores ugentlige sangtime. Det er hyggeligt når de synger godt med. Vi var også heldige at få endnu et stykke kage i denne uge, en slags, tak for at blive hentet kagebil. En af personalets biler strejkede nemlig på vej til arbejde. Den var go. Idag fredag laver vi påskepynt og der er en flok på fredagstur ud i det flotte solskinsvejr. Denne gang går turen til Skringstrup. Ha en go weekend.

Nyhedsoversigt

9. april 2021
9. april 2021
26. marts 2021
19. marts 2021
12. marts 2021
6. marts 2021
5. marts 2021
26. februar 2021
19. februar 2021
13. februar 2021
12. februar 2021
8. februar 2021
1. februar 2021
29. januar 2021
29. januar 2021
Log på

Login til pårørende

Brugernavn *
Password *
Husk mit login
HATTEN - Hvamvej 101 - 9620 Aalestrup - mail: info@hattenhvam.dk