Nyheder

uge 25

Sommeren er landet på Hatten og vi nyder det gode vejr.

”Pige tur” gik til Ørum, hvor en pige viste ”her er mit liv” til 2 andre arbejdsfæller. Der blev spist lækker mad og gået en lille tur rundt i lokalområdet.

Der var også 4 afsted til Roum, hvor vi legede på legepladsen og gik en lang tur, ned i det flotte bakkede landskab.

I anledning af Sant Hans er der blevet lavet en lille Heks i Krea og knyttet armbånd.

Torsdag var der fødselsdag, hvor vi alle siger ”mange tak” for den lækre pålægskagemand til frokost.  

Derudover arbejder vi på, at få Hatten til at stråle til sommerfesten den 8. juli - så der er ordnes i haven, fliserne fejre og cykelskuret rodes op. Alle er i sving 😊

uge 24

Tiden løber, og vi har helt glemt at fortælle, at vi i sidste uge havde en lille flok borgere med til Sølund Festival. Vi hørte Birthe Kjær, Lis sørensen og Rasmus Berg der sang Johnny Mogensen sange. Natteravnene blev der og hørte Ja Da og D.A.D. Det var en rigtig god dag, selvom vi også oplevede at blive gennemblødte af en kæmpe regnbyge.

I denne uge har der været en lille flok på pigetur til Skive Badeland og efterfølgende mad inde i Skive by. Det var en hyggelig tur i dejlig solskinsvejr.

Vi er efterhånden ved at være flyttet tilbage i de gamle rammer efter renoveringen af værkstedet. Det er godt at komme tilbage til det kendte. 

Vi fik ny studerende den 1. juni. Hun hedder Kristina og skal være her det næste halve år.

 

Uge 20

Denne uges ”Ud i det blå” tur gik til havnen i Virksund, hvor der blev kigget på skibe og både. Frokosten blev indtaget ude i det fri.

I næste skal vi have ordnet gulve i vores garderobe og fællesområde. Vi begyndte derfor torsdag at fjerne garderobeskabe m.m. Dette arbejde forsatte fredag, hvor vi skulle have flyttet det sidste – vaskemaskine, blomster, klaver osv. Det betyder samtidigt at vi ikke kan opholde os på Hatten i næste uge. Vi har heldigvis fået lov at låne Spejderhuset, lige ved siden af Hatten.

Vi havde også et hold afsted til Børnehaven, som kunne få slået græsset derhenne.

God Weekend :) 

Uge 18

Denne uges ”Ud i det blå” tur gik hjem til Margit. Hendes får har nemlig fået nogle søde små lam, både hvide og sorte. Frokosten blev indtaget i dejligt solskin i haven. Bagefter blev det til afslapning under nogle store vindmøller.

Vi er også startet op med denne sæsons græsslåning til stor glæde for vores bruger som, med stor lyst hjælper. I år har vi startet et mindre samarbejde op med Naturbørnehaven Solstrålen, hvor vi skal slå deres græs også.

Vi har også fået bygget et hegn omkring vores skraldespande, som nu står godt i læ.

Go’ weekend :) 

Nyhedsoversigt

24. juni 2022
17. juni 2022
20. maj 2022
6. maj 2022
29. april 2022
22. april 2022
1. april 2022
25. marts 2022
18. marts 2022
11. marts 2022
25. februar 2022
18. februar 2022
11. februar 2022
4. februar 2022
28. januar 2022