Nyheder

uge 42

En uge med fravær af forskellige personer p.g.a. forkølelse og ondt i halsen eller ferie. Der har også været ferie fra svømmeturene i Viborg og Farsø. Vi har været til ridning både onsdag og torsdag og haft gang i den lille butik "spisekammeret".

Idag fredag hvor vi alle har været her har vi haft besøg af Julie og Moni. Et glædeligt gensyn for os alle. Vi fik rundstykker og havde lidt morgenhygge med billeder fra den gang de var her. Resten af dagen har vi været i gang med de vanlige opgaver.

15.10.21 Ugenyt

Hej.

En stille og rolig uge uden nye udfordringer og opgaver.

i dag fredag valgte vi ikke at ta til svømning i Farsø, da skoleelverne jo har den årlige motionsdag. Der plejer de at bruge svømmehallen, og så synes vi at der er for trængt. 

Så vi valgte istedet for at lave en tur "Ud i det Blå", og der blev så en busfuld.

Plan A var Skringstrup naturplads, men der var fyldt med skoleelever fra Møldrup. Så kørte vi til skolen i Møldrup, og brugte deres legeplads, og fik en kop varm kakao.

Til frokost idag gav Nina pålægskagemand, da hun har fødselsdag. Lækkert. Tak for den Nina.

 

Go weekend til dig/jer.

 

Venlig hilsen Poul

Uge 40

Ugen startede med det halvårlige byt, imellem faste opgaver – både bruger og personale.

Vi har alle sammen ventet i spænding på at det skulle blive torsdag eftermiddag og bussen satte kurs mod Løgstør – Kandis Fest.

Ugens sidste dag – Fredag – blev til en anderledes Fredag, da vi alle var trætte efter en lang aften på dansegulvet. Vi fik rundstykker, så billeder fra diverse arrangementer (Kandis fest, herretur, Mini festival, kælketur) og spillet lidt vendespil.  

Vi har også modtaget nye varer fra Dan-Toy, så vi klar med en frisk sending i næste uge.

God weekend

Uge 39

Vi har afholdt Hattemøde, hvor brugerne blive informeret om hvilket personale der de næste 6 måneder, skulle have hvilke aktiviteter – Ridning, svømning og køkken m.v. Bruger fik også mulighed for at komme med deres ønsker.

Vores nye spise/opholdsrum er også ved at færdig, der mangler nu kun den sidste indretning.

Vi glæder os alle til torsdag i næste uge, da vi langt om længe kan komme til Kandis fest med spisning og hjemmelavet is.

God weekend  

Nyhedsoversigt

22. oktober 2021
15. oktober 2021
8. oktober 2021
1. oktober 2021
17. september 2021
Log på

Login til pårørende

Brugernavn *
Password *
Husk mit login
HATTEN - Hvamvej 101 - 9620 Aalestrup - mail: info@hattenhvam.dk