Nyheder

Uge 38

Denne uge har stået i fødselsdags fejrings tegn!


Og sikke en fest!!! Flaget hejst.


Tirsdagens fødselar havde nemlig selv arrangeret underholdningen: "Michael Back". Han lavede en fest uden lige, med sang, dans og drillende bamser, der skulle have hjælp til alt mulig. Michael havde CD med hans musik, så vi kan blive ved med at synge videre bagefter og der ud over så er Michael også kendt fra Youtube, så alle kan se vider efter festen. Festen topper med kage, en skøn brunsviger kagemand, mums!!!


Torsdage fejrede vi endnu en fødselar. Han havde taget Rundstykker med til formiddagsmaden på Hatten. Han var så heldig at få et spil om "sure mænd"... ;)


Om mandagen blev svømningen aflyst og derfor blev der god tid til en Hatte møde. Her fik vi omfordelt ugens faste opgaver, snakket om kommende høstfest og ideer til juletur.

Ugen er ellers gået med ture til Hønsegården, hygge på Hatten, kreative folk i Krea, opsamling af efterårs ageren, bagt kage.

uge 35

En uge med alle de gode faste aktiviteter. Af nyt er der blevet lavet nyt skema for hvem der hjælper med de forskellige opgaver. Vi tænker på varetur, være med i køkkenet, oprydning, borddækning. Det kræver lige lidt tilvænning for alle, men det skal nok blive godt.

Turen ud i det blå gik i denne uge til Års, hvor der blev gået en god tur i anlægget, og gyngerne blev flittig brugt.

Medens der var tur ud i det blå, fik vi også besøg af socialt fagligt tilsyn. Nu venter vi på rapporten fra dem.

Rigtig god weekend

uge 34

Uge 34

En dejlig uge i sensommer. Der er nu godt gang i alle aktiviteter, og der er blevet slået græs og klippet hæk på Hønsegården.

Ugens store dag var tirsdag, hvor fem frise boger og to knap så friske… personale var med på cykelløbet Dalgården rundt. En cykeltur på godt 30 km. Efterfulgt af fest. På cykelturen mødte vi pludselig en bus fyld af et helt heppekor, det var dejligt sådan at blive bakket op.

I dag fredag laver vi anderledes frokost, to lune retter tre spændene salater. Jo jo det er af og til rart at have rester, og vare oppe fra ”spisekammeret”

God weekend

Uge 33

Uge 33

Så kom de sidste tilbage fra ferie, og alt er jo i gang igen.

Vi har været inde og ude. Ude er der bla blevet klippet ned i bevoksningen på Hønsegården, der er stablet brænde og ukrudtet er vi i gang med at bekæmpe. Ja det har vi også her på Hatten. Inde ar vi bla været i gang med at rydde op i krea så alt er klar til vinter. Uha hvor har vi mange god sager.

I denne uge har vi ”kun” holdt en fødselsdag.

Rigtig god weekend

Underkategorier

Nyhedsoversigt

22. september 2023
1. september 2023
25. august 2023
18. august 2023
11. august 2023
23. juni 2023
26. maj 2023
28. april 2023
21. april 2023
14. april 2023
14. april 2023
17. marts 2023
10. marts 2023
3. marts 2023
24. februar 2023