Nyheder

Uge 4

Mandag holdte Hatten lukket pga personalemøde, så det var en lille forlænget weekend. Tirsdag holdte vi fødselsdag for en af borgerne som blev 25 år, hun gav brunsvigerkagekone med slik-NØØØØJ den var lækker. Traditionen tro fik hun selvfølgelig også kanel. Onsdag var det store ridehold afsted til ridning og herhjemme var det træthed over hele linjen, så det blev en stille eftermiddag. Torsdag og fredag har være ganske normale dage med ridning og svømning. Rigtig god weekend til jer allesammen :-)

ugenyt 9 januar

Godt nytår til dig. Da vi startede op efter jul og nytår, startede vi op til en kort uge, hvor der kun var torsdag og fredag. Torsdagen startede normalt, men da svømning om fredagen var aflyst, tog vi en rolig dag hjemme på Hatten alle mand. I løbet af denne uge, har vi gjort som sædvanlig. Dog har vi haft Hattemøde og haft besøg af en tidligere studerende og hendes studiegruppe. Tirsdag til Hattemødet forberedte vi os på at der snart skal være svømmestævne, og der blev tilbudt vinterbadning. Onsdag var der besøg af tidligere studerende og studiegruppe, som tog nogle borgere med i gymnastiksalen til sjov og leg. De kommer igen i næste uge 2 gange. Vi er blevet færdige med at pakke en hel palle legetøj, 64 kasser a 12 sæt. Udenfor er der murere der er ved at restaurere ydermuren mod syd, med nye furer flere steder, det bliver flot.

Uge 50

...Nu har vi altså jul igen, det lader sig ikke skjule og vi er vældig med på den, vi snakker kun om julen... Det er typisk hvad der sker på hatten i de her dage. Mandag var vi for sidste gang inden jul til svømning i varmt vands bassinet, så nu går der nogle uger inden vi skal derned igen. Tirsdag var vi til krybbespil inde i Aalestrup, det var hyggeligt som altid. Vi sang en massse julesange. Der var også nogle der blev hjemme og lavede risengrød til risalamande, som vi skulle have med til julefrokost på hjertebo om torsdagen. Onsdag stod på guirlande kreation, den er blevet så lang, at den når rundt på hele Hatten. Om eftermiddagen, da rideholdet var taget afsted, fik vi andre smuttet mandler, så det hele var klar til risalamande. Torsdag var vi til julefrokost, en rigtig hyggelig dag med super lækkert mad og gaver som julemanden kom med. Han var landet ovenpå Hjertebos tag og kunne ikke rigtig komme ned igen (der var for langt) vi blev nød til at finde en stige, som han kunne kravle ned af. Der var også nogle der var med i et luciaoptog, de klarede det virkelig flot og det var sådan et fin optog med sang og lys. Fredag mødte vi ind til et snedækket Hatten- ja ja dog ikke udenfor, men inde på hatten, havde nissen rigtig hygget sig med kælk og snebolde, der var sne OVERALT. Han var vist lidt sur over, at hun ikke måtte smage den lækre grød. Mon nisser kan lide risalamande ?? Dét finder vi ud af på mandag :-) Efter vi havde gjort rent som vi plejer, tog drengene alene i svømmehallen og vi der var herhjemme fik lavet frokost og endnu mere risalamande. Rigtig god weekend til jer allesammen.

ugenyt 49

Så er der gang i julemåneden. Kalenderlyset og adventskransen er tændt og der klippes og klistres i krea. Vi er ved at lave bordkort til julefrokosten på Hjertebo i næste uge. Tirsdag fik vi risengrød......dvs vi var en overgang nervøse for, om den nogensinde blev færdig. Først brændte den på, men så blev der fundet nye gryder og pludselig blev grøden færdig og den smagte dejligt. Der blev lidt tilbage til nissen, som vi døjer lidt med laver ballade. Hver morgen trækkes der en lille pakke som vi plejer at gøre her i deceber måned og julesangmapperne er fundet frem. Tirsdag formiddag, havde vi besøg at 4 pædagogstuderende fra Aalborg, som lavede noget musik og drama med os. De fleste var med til aktiviteten. Vi har fået en ny studerende som begyndte i mandags. Hun hedder Helle. Onsdag og torsdag var vi til ridning og der var glæde fordi Lille John var blevet klar til at ride på igen. Den har været halt i længere tid, men nu er den rask igen. Fredag har vi en stille herhjemme mens de andre er til svømning. Go weekend.

Nyhedsoversigt

24. januar 2020
9. januar 2020
13. december 2019
6. december 2019
Log på

Login til pårørende

Brugernavn *
Password *
Husk mit login
HATTEN - Hvamvej 101 - 9620 Aalestrup - mail: info@hattenhvam.dk