Nyheder

ugenyt 49

Så er der gang i julemåneden. Kalenderlyset og adventskransen er tændt og der klippes og klistres i krea. Vi er ved at lave bordkort til julefrokosten på Hjertebo i næste uge. Tirsdag fik vi risengrød......dvs vi var en overgang nervøse for, om den nogensinde blev færdig. Først brændte den på, men så blev der fundet nye gryder og pludselig blev grøden færdig og den smagte dejligt. Der blev lidt tilbage til nissen, som vi døjer lidt med laver ballade. Hver morgen trækkes der en lille pakke som vi plejer at gøre her i deceber måned og julesangmapperne er fundet frem. Tirsdag formiddag, havde vi besøg at 4 pædagogstuderende fra Aalborg, som lavede noget musik og drama med os. De fleste var med til aktiviteten. Vi har fået en ny studerende som begyndte i mandags. Hun hedder Helle. Onsdag og torsdag var vi til ridning og der var glæde fordi Lille John var blevet klar til at ride på igen. Den har været halt i længere tid, men nu er den rask igen. Fredag har vi en stille herhjemme mens de andre er til svømning. Go weekend.

Ugenyt 29.11

I denne uge har vi været i julehumør, så derfor har vi fået pyntet op til jul og hørt en masse julemusik. Dette har alle hjulpet med og vi er SÅ klar til at det bliver december. I tirsdags tog nogle af Hatte-folkene til Haverslev i Gavlhuset for at købe nye ting til krea. Gavlhuset er en hobbybutik, hvor man kan købe alle mulige forskellige ting. Da Hatte-folkene kom hjem, stod menuen på hjemmelavet pizza - der var både pizza med skinke, pepperoni og oksekød. Ene lækre ting, som vi alle kunne nyde godt af :-) Torsdag havde vi et lille hattemøde, hvor vi snakkede om den nye studerende, Helle, som kommer i næste uge, da Monica(vores nuværende studerende) har været til eksamen idag, som hun bestod med ros, og dermed har sidste dag. Derudover snakkede vi også om at der i næste uge kommer en flok studerende fra Aalborg, som skal lave noget musikleg med os. Men dette kan i høre mere om i næste uge. GOD WEEKEND!

Ugenyt 46+47

Vi havde så travt på Hatten sidste fredag, at vi ikke nåede at skrive ugenyt, så derfor får i lige et lille resumé her; I sidst uge startede vi med at lave julepynt i krea, da der jo kun er en uge til at vi går ind i december. Derudover fik vi pasta og kødsauce om tirsdagen - det smagte rigtig godt! :-) Sidst, men ikke mindst, så havde vi selskab af Laura hele ugen, da hun var i erhvervspraktik her på Hatten, samt kom Helle, vores nye studerende, på besøg. I denne uge havde vi i tirsdags besøg af Karla, som skal være i jobprøvning hos os en gang om ugen. Derudover må vi endelig ikke glemme vores meget omtalte juletur, som vi havde glædet os rigtig meget til. Turen gik til Aalborg Zoo, hvor vi havde en rigtig god dag. Vejret var fantastisk, maden smagte super og alle var i godt humør. En dag vi sent vil glemme! GOD WEEKEND!

Ugenyt 8.11

Uge 45 startede ud med at vi ryddede op efter at der havde været julemarked på Hatten i weekenden. Eller det vil sige, at vi skulle ikke rydde op, men vi skulle sætte alle vores ting tilbage på deres rette plads. Så morgenmotion mandag morgen, blev erstattet af dette. Tirsdag stod den på varm mad til frokost, som vi plejer. Vi fik Thaisuppe med kylling og pasta, samt forskellige lækre grøntsager. Det smagte rigtig godt, og gav os varmen i denne kolde tid. Udover at vi har været til ridning og svømning, som sædvandlig i ugens løb - så har vi også fået lavet en lille hyggekrog med terassevarmer. Her bruger vi ofte tid om morgenen, når der er ekstra koldt. Sidst, men ikke mindst, er vi begyndt at drikke hjemmelavet icetea til frokost i stedet for saftevand. Dette skal vi lige vænne os til, men det smager rigtig godt!! :-) GOD WEEKEND!

Nyhedsoversigt

6. december 2019
29. november 2019
22. november 2019
8. november 2019
1. november 2019
25. oktober 2019
11. oktober 2019
7. oktober 2019
4. oktober 2019
27. september 2019
20. september 2019
13. september 2019
12. september 2019
6. september 2019
Log på

Login til pårørende

Brugernavn *
Password *
Husk mit login
HATTEN - Hvamvej 101 - 9620 Aalestrup - mail: info@hattenhvam.dk