Nyheder

uge 46 2022

Uge 46

En uge uden de store udskejelser, men det er måske fordi vi har så mange punkter i ugens løb, I ved Butik, svømning, ridning, morgenmotion, frokostlavning, værksted, ja og sanserummet er også blevet brugt, det er rat at kunne gå ned i varmen og hygge sig, og måske få en historie. Der er også blevet lave mange spande på værkstedet.  En tur i det blå har der også været, i denne uge ud til Poul, hvor vi fik snakket med hans dyr, spist, og hentet gran. Hvad tror i vi skal bruge grannet til? Måske J…. snart er på vej 😊 vi syntes også noget personale og borge går og visker om hjemligheder. Mon det også har noget med J.. at gøre.

Rigtig god Weekend

uge 45

I sidste weekend blev der traditionen tro holdt julemarked her på Hatten, så vi havde ryddet alt til side. Da vi så ankom mandag morgen var her lidt tomt, så vi skyndte os at få alle ting på sin plads igen, for så har vi det alle bedst. Dernæst var dagen som den plejede. Nogen var til svømning, andre på varetur og andre igen igang med forskellige aktiviteter.

Tirsdag var der udetur for en flok og de lavede mad ove bål. Det kunne lugtes da de kom hjem igen. 

Torsdag var der gang i mange aktiviteter, både sang og musik, sanserum med fodmassage, værksted, ridning og butik spisekammer. Til frokost blev der lavet lækre pandekager med kyllingefyld. 

Vi vil ønske en god weekend

ugenyt 44

Vi har haft en dejlig uge med lidt for en hver smag.

I starten af ugen kom der en praktikant ved navn Line ,og hun skulle være her hele uge 44. Som det selvvændligprogram var ,der svømmning for nogle af borgerne mandag formiddag. I mens andre havde stor sucse ,med og være i værkstedet. De har enda hvert så efektive i værkstedet at de fik færdigjordt hele ordern om tirsdag ,og fik en flødebolde som beløninng. Butikken spisekammeret har der også hvert stor succes med ,hvor nogle af borgerne har brugt meget tid ude, den frøste del af ugen. Efter deres store halloween fest sidste fredagen skulle der også pligledes halloweenpynt ned ,så der var klar til julemarket i weekenden ,så Hatten har fået den hel store tur med rengørning om fredagen. Og vi skal ikke glemme at Ditte H havde fødseldag i tirsdags ,og ramte de 32 år, som blev fejret af alle på hatten med gaver og pålægeskagemand.

 

 

28.10. Ugenyt.

Hej.

Dette bliver et kort uge resume.

Vi har haft besøg af Erhvervspraktikanten fra sidste år+ den nye der kommer i næste uge. Hun hedder Line.

Derudover har vi lavet forberedelse til halloween feste som vi har haft i dag. Sjov i gymnastiksalen, + gruelig go middag, med græskar suppe m.m. og is til dessert.

Der vil i løbet af næste uge komme bilidder på hjemmesiden.

Tirsdag i næste uge starter en ny pige. 

Go weekend. 

Vh. Poul

Underkategorier

Nyhedsoversigt

18. november 2022
11. november 2022
4. november 2022
28. oktober 2022
21. oktober 2022
7. oktober 2022
30. september 2022
23. september 2022
16. september 2022
9. september 2022
2. september 2022