Nyheder

Uge 34

Denne her uge, har været meget stille og rolig, Hatten var lukket i mandags. Så det har været en forholdsvis kort uge. Vi har været ude og plukke lyng, og har lavet lyngkranse. Ellers har vi lavet de ting vi plejer, med onsdag/torsdags ridning og svømning i dag fredag. I må allesammen have en rigtig dejlig weekend :-)

ugenyt 16 august

I denne uge har vi været til det årlige 'Tour de Dalgaarden'. Vi pakkede vores cykler på traileren og drog afsted. Vi startede med at få en bolle og lidt frugt inden cykelløbet blev sat igang. Turen gik til Hvalpsund, hvor man kunne få frokost, som bestod af en sandwich og saft. Dette nød vi på havnen i Hvalpsund og derefter gik turen tilbage til Dalgaarden. Vi var heldige med vejret, da regnen først kom, da vi kom over målstregen. Resten af dagen stod på et bad og en svømmetur i Farsø svømmehal, så vi kunne blive klar til fest om aftenen. Til festen fik vi rigtig god mad og fik danset til den helt store guldmedalje. Det var en rigtig god og lang dag - vi var meget trætte da vi vendte snuden hjemad. Imens nogle af os tonsede rundt på cykel - hyggede de andre derhjemme. De fik pastasalat og LÆKKER dessert. Sidst men ike mindst, ar vi fået en ny vikar på Hatten, som fremadrettet vil komme og hjælpe indimellem. God weekend! Med venlig hilsen Hatten.

ugenyt 12.07

Her den sidste uge inden sommerferien, der har vi sorteret legetøj. Haft besøg af Åse bogholder som havde en ismaskine med, som hun lavede is på. Og så spiste vi det til frokost. Uhm det smagte rigtig godt. Der var jordbærsorbet, Vaniljeis, alm jordbæris. Og havde hun kyskager med også. Kys kys. Guffi Guffi. Vi havde også et lille ”Hattemøde ” med info om ugen, der fik vi bla at vide at der starter en ny unge mand efter sommerferien. Han hedder Martin og kommer fra Hobro. Vi glæder os til han kommer. Der starter samtidig en lidt ældre mand som hedder Paw som pædagogmedhjælper efter sommerferen nogle dage om ugen. Vi fik også nyt legetøj fra Dantoy!. En Te-kande og gryde og låg m.m. I dag fredag har vi været på tur til Hobro Minizoo. der har vi set på dyr. Geder – fugle- påfugle- ænder –små hængebug grise –pagegøje (måske ikke fra Amerika…) Vi spiste madpakker og F. gav kage fordi han snart har fødselsdag. Tillykke til Ham. Nu hoolder vi 3 uger ferie. Så ha det godt. Venlig hilsen Hattefolket.

Nyhedsoversigt

23. august 2019
16. august 2019
9. august 2019
13. juli 2019
5. juli 2019
21. juni 2019
7. juni 2019
24. maj 2019
16. maj 2019
10. maj 2019
Log på

Login til pårørende

Brugernavn *
Password *
Husk mit login
HATTEN - Hvamvej 101 - 9620 Aalestrup - mail: info@hattenhvam.dk